5 budgetvriendelijke cadeau-ideeën voor een housewarming

Ontdek hier 5 budgetvriendelijke cadeau-ideeën om te geven aan de kersverse huiseigenaren tijdens hun housewarming. Er is voor ieder wat wils.

1. Fotomagneten

Ga voor een set van gepersonaliseerde fotomagneten met foto’s van goede herinneringen of momenten van de nieuwe bewoners. Omdat je de fotomagneten helemaal naar wens kan personaliseren voegt dit echt een persoonlijk tintje toe aan de koelkast van de huiseigenaar.

2. Een mok

Dit cadeau is perfect voor liefhebbers van een warm drankje en zorgt ervoor dat ze elke ochtend van hun koffie of thee kunnen genieten met een persoonlijke touch. De mokken zijn er in alle soorten en maten, dus er is voor ieder wat wils.

3. Linnen tas

Een linnen tas, altijd handig! Voor de boodschappen, voor op het strand of voor in de stad. Een praktisch en leuk cadeau. Natuurlijk nog leuker als de tas gepersonaliseerd is, met een leuke foto of tekst.

4. Een spreuktegel

Heeft de nieuwe huiseigenaar altijd de gekste uitspraken? Dan is deze spreuktegel het perfecte cadeau. Personaliseer de tegel met de leukste spreuken of foto’s en fleur je badkamer er mee op.

5. Een Milka giftbox

Is de huiseigenaar een echte zoetekauw? Dan is deze Milka giftbox het perfecte cadeau. De giftbox is gevuld met heerlijke bloemvormige pralines met een zachte cremèvulling. De binnenkant en buitenkant kun je personaliseren met een leuke foto of boodschap.

Op zoek naar nog meer cadeau-ideeën? Ga naar onze cadeaupagina!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *